Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

AVG lezing

avg lezing gastlesIk heb tot mei 2018 lezingen en info-avonden gehouden over AVG en online veiligheid. Onlangs kwam ik erachter dat veel ondernemers nog weinig weten over de AVG en net zoveel eraan gedaan hebben ;)
Ik ben inmiddels weer gestart met het geven van lezingen en info-avonden. Deze zijn voor ondernemersverenigingen en kleine organisaties meestal geheel kosteloos, behalve dan een kop koffie en een glas water. 
Soms willen ondernemers na zo'n lezing nog een persoonlijk gesprek en volgt er een audit uit. 

Gastles #VeiligOnline

Via de organisatie FutureNL geef ik op basisscholen en brugklassen gastlessen in Media Wijsheid. Met name over het veilig online omgaan met je gegevens én elkaar. Ik laat dan bijvoorbeeld zien wat de gevolgen van identiteitsfraude zijn en wat je tegen cyberpesten kunt doen. Maar FutureNL zorgt er ook voor dat het leren omgaan met moderne computertechnieken en internet voor ieder kind bereikbaar is.

Neem gerust en vrijblijvend contact op om te kijken wat ik voor jouw vereniging, school of organisatie kan betekenen. 

Ik neem contact op met jou. 
Gebruik het formulier en geef ook aan wanneer je het best bereikbaar bent en ik neem heel snel contact met jou op.
Jouw gegevens worden alleen voor deze consultatie gebruikt en bij geen verdere dienstverlening direct verwijderd. Je ontvangt meteen een bevestiging met een kopie van de verstrekte gegevens.