Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

De nieuwe privacywet biedt heel veel kansen voor je bedrijf. Er wordt vaak tegenaan gekeken als 'last' en 'veel werk' of 'moeilijk'. Een ding is zeker, je moet met je bedrijf voldoen aan de regels die de AVG je oplegt.

Veel bedrijven waar ik kom vertellen mij dat ze aan de AVG voldoen "want ik heb toch een privacy verklaring op mijn website staan". Als ik dan vraag welke gegevens ze op welke plek hebben opgeslagen en hoe de back-up geregeld is dan blijft dat antwoord steeds verschuldigd.

Vraag meteen een gratis en vrijblijvend consult van 15 minuten aan. Dit is een tijdelijke actie!

vraag meer uitleg

 

 

Om binnen je onderneming op de juiste manier met de AVG van start te gaan kun je het beste deze 9 stappen doorlopen. Dan ben je goed op de hoogte van wat er van je verwacht wordt en voldoende voorbereid op vragen van klanten of bij een eventuele controle.

Of vraag meteen een gratis en vrijblijvend consult van 15 minuten aan. Dit is een tijdelijke actie!

vraag meer uitleg

 

 

Voldoe jij zonder twijfel aan deze 5 AVG basisregels

Ik krijg regelmatig vragen over de AVG (Algemene Verordening Gegevensbescherming) waardoor het voor mij meteen duidelijk is dat er nog heel veel twijfels zijn over wat er wel en niet mag en moet. Is het jou wel helemaal duidelijk hoe je de AVG op de juiste manier naleeft?
Kun jij, als ondernemer, met zekerheid zeggen of je inmiddels voldoet aan de AVG zoals deze privacywetgeving dat van jou verlangt? Zou je deze vragen eens voor jezelf willen beantwoorden?

bestaat ook voor ondernemers zonder of met weinig personeel niet alléén uit een formulier invullen die vervolgens automatisch een verklaring opstelt. Waar de AVG vooral voor moet gaan zorgen is jou bewust maken van jouw verzameling persoonsgegevens die je van je klanten en andere relaties bewaart.

  • Ga je daar veilig mee om?
  • Bewaar je niet van-alles-en-nog-wat dat eigenlijk niet ter zake doet?
  • Weten je klanten welke informatie jij vastlegt?

Dat soort dingen dus.

Het AVG veilig werken moet er bij de meesten nog een beetje inkomen. Lees mijn 10 direct toepasbare tips om met een gerust AVG gevoel de dag te beginnen ;)

Zo'n lijst is natuurlijk nooit compleet, maar het is wel een goede basis.