Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

heinmeijer avg trainingEen training kan in verschillende vormen plaatsvinden. Dit is afhankelijk van of er meerdere personen de training tegelijk willen volgen. Maar natuurlijk ook van hoe ver jij je wilt verdiepen in de AVG materie. De basiskennis is op zich voldoende om het allemaal te begrijpen. Wil je echter na de normering zelf alles bij kunnen houden, dan is een training wel aan te bevelen. Op die manier krijg je gericht datgene geleerd dat ook voor jouw bedrijf qua kennis nodig is.

BASIS

Tijdens de uitvoering van de AVG normering krijg je opdrachten en worden bepaalde taken samen uitgevoerd. Gaandeweg leer je de AVG inhoudelijk begrijpen en heb je veel kennis van je eigen AVG documentatie.

 

Trainingen met certificaat:

BLENDED TRAINING INDIVIDUEEL

Je volgt een online training waardoor je een ruime inhoudelijke kennis krijgt van de verschillende AVG begrippen. Door de borging van de kennis die in deze cursus zit zal je wijzigingen binnen je bedrijf of in de wet zelf weten door te voeren om aan de AVG norm te blijven voldoen. 
Deze cursus wordt in samenwerking met IOM verzorgt:

Individueel

 

KLASIKAAL BLENDED TRAINING

Hierbij gaat het ook om een 'blended training' alleen volg je deze klassikaal. De cursus duurt een dagdeel. Deze trainingsvorm volg je indien er meerdere medewerkers opgeleid dienen te worden, of als je met andere cursisten wilt kunnen overleggen en samenwerken.
Deze cursus kent twee versies en wordt ook in samenwerking met IOM verzorgt:

  1. Introductie

  2. Verdieping

Het resultaat van de verdiepingscursus is dat je duidelijkheid hebt over de juiste invulling van maatregelen en administratie om naleving van de AVG te borgen binnen je bedrijf of organisatie. Deze training is met name interessant als een FG (functionaris gegevensbescherming) noodzakelijk is.

Nog niet zeker welke training voor jou het beste is? Vraag vrijblijvend gewoon meer uitleg aan.

vraag meer uitleg

 

Een gratis en vrijblijvend AVG consult is bedoel om je op weg te helpen.
AVG CONSULT compleet geregeld, geen zorgen Je AVG compleet in orde hebben zorgt voor rust en duidelijkheid. Zeker weten dat overal aan gedacht is en je ook echt alles onder controle hebt.
Meer rust en zekerheid voor jezelf met een goede AVG training.
AVG TRAINING weten waar het over gaat Ze maken jou niets meer wijs. Je bent goed op de hoogte van wat AVG inhoud en voor jouw bedrijf betekend. Je weet het AVG beleid perfect uit te voeren.
Een presentatie over de AVG kan zoveel duidelijk maken.
AVG LEZING iedereen goed geïnformeerd Speciaal voor bedrijven, verenigingen en organisaties. Een duidelijke presentatie over alle punten waar je bij de AVG normering op moet letten.
Een betrouwbare back-up is super belangrijk, ook voor je AVG!
BACK-UP & VEILIGHEID jouw gegevens veilig en bereikbaar Geen paniek meer als een document weg is of je laptop het begeeft. Vanaf nu een echte back-up waar je op kunt vertrouwen en altijd bij kan.